Комунальний заклад

"Закарпатська обласна універсальна наукова бібліотека
ім. Ф. Потушняка"

Закарпатської обласної ради
UA EN 

   >     > 

Художники Закарпаття


Електронна база «Художники Закарпаття» надає можливість професійним художникам різних жанрів безкоштовно скористатись цим інформаційним ресурсом. До наданої Вами інформації (коротка творча біографія та фото власних творів) мають доступ всі користувачі України та інших країн, що цікавляться образотворчим мистецтвом.

 



Пілюгін Петро Олексійович
Народився :10.12.1947
Місце народження: м.Ужгород
Біографія. Дитячі і юнацькі роки прошлі в м. Ужгороді закарпатської області України. Вчився в дитячій і юнацькій студії образотворчих мистецтв в м. Ужгороді. Закінчив Київський автомобільно-дорожній інститут в 1970г. Спеціальність – інженер доріг повідомлень. По напряму інституту з 1970 року працює на різних посадах від майстра до начальника дорожніх підприємств закарпатської області. З 2003 року до теперішнього часу працює інженером в українсько-македонській фірмі «Граніт», яка проводить реабілітацію магістралі Київ-чіп від кордону з Угорщиною ка м. Рівне. Одружений. Має двох синів. Живопис в основному виконується аквареллю на папері. Роботи виконані в стилі традиційного Закарпатського живопису, в основному види прекрасної природи Закарпаття, архітектурні пам'ятники закарпатської дерев'яної архітектури, натюрморти.
ПосиланняОписІнше
http://piluygin.narod.ru/index.htm  Персональний сайт художника   

Вид на гору Говерлу і на гору Петрос
Вхід в Ужгородський замок
На околицях с.Лікіцари

Новини

2024-03-19

21 березня виповнюється 95 років з дня народження відомого українського письменника, Героя України, лауреата лтературних премій, багаторічного голови Національної Спілки письменників України та головного редактора журналу "Дніпро", депутата Верховної Ради УРСР 11-го скликання Юрія Мушкетика. З цієї нагоди пропонуємо вашій увазі віртуальну виставку "Життя – це ярмарок, і світ – це також ярмарок, і вічний торг із Долею".

2024-03-18

Шановні користувачі, для нові надходження до Відділу краєзнавства.

2024-03-14

Шановні користувачі, для вас нові надходження до Відділу зберігання бібліотечних фондів.

 
footer-logo

"Фокстрот", ліхтар, колись була аптека...
Аж раптом - дві сосни. Бібліотека.

Відділ документів іноземними мовами:

Пн.-Пт.-з 09-19 год Нд.- з 10 до 17 год.
Вихідний день субота. Останній вівторок кожного місяця - санітарний день