Комунальний заклад

"Закарпатська обласна універсальна наукова бібліотека
ім. Ф. Потушняка"

Закарпатської обласної ради
UA EN 

   >     >  Іван Васильович Беркела

Полеглі воїни Закарпаття в російсько-українській війні

Загальний список   Алфавітний покажчик

Іван Васильович Беркела

28.09.1978 – 05.02.2023

Звання, посада: Молодший лейтенант, інспектор прикордонної служби 2 категорії – технік 2 групи зв’язку та автоматизованих систем управління відділу прикордонної служби «Косино» Мукачівський прикордонного загону імені героїв Карпатської Січі.
Нагороди:

Дані відсутні для обраної мови
Біографія:

Народився 28 вересня 1978 року на Рахівщині у мальовничому селі Ділове. Коли закінчив школу, сім’я переїхала в Ужгород. За освітою – інженер.

Молодший лейтенант був призваний до лав Збройних Сил України у травні 2022 року. Інспектор прикордонної служби 2 категорії – технік 2 групи зв’язку та автоматизованих систем управління відділу прикордонної служби «Косино» Мукачівський прикордонного загону імені героїв Карпатської Січі.

Помер 5 лютого 2023 року.

9 лютого 2023 року відбулася церемонія прощання та військового почту за загиблим Воїном на площі Народній міста Ужгорода на Закарпатті. Похований з усіма військовими почестями на Пагорбі Слави (кладовище Калварія).

Залишилися батьки, донька Катерина.

Вшанування пам'яті:

Дані відсутні для обраної мови
Джерельні приписи:

В Ужгороді попрощалися із полеглим у війні молодшим лейтенантом Іваном Беркелою [Електронний ресурс]. – Режим доступу : https://bit.ly/3I0CMEV. – Назва з екрана.

В Ужгороді попрощалися із полеглим у війні молодшим лейтенантом Іваном Беркелою [Електронний ресурс]. – Режим доступу : https://bit.ly/3E5lWnl. – Назва з екрана.

Герої не вмирають!. : [загиблі захисники України, які поховані в м. Ужгороді – І. В. Беркела (родом із с. Ділове Рахів. р-ну), О. М. Ковач (ужгородець) та О. М. Михалко] // Ужгород. – 2023. – 18 лют. – С. 2 : фот.

На війні загинув Герой із Ужгорода Іван Беркела [Електронний ресурс]. – Режим доступу : https://bit.ly/3Ywtzvl. – Назва з екрана.

На війні загинув закарпатець Іван Беркела [Електронний ресурс]. – Режим доступу : https://bit.ly/3XwQOnx. – Назва з екрана.

Попп, Ганна. В Ужгороді попрощалися із полеглим на війні Іваном Беркелою [Електронний ресурс] / Г. Попп. – Режим доступу : https://bit.ly/40YQ8dr. – Назва з екрана.

Похорон за новопредставленим воїном Іваном Беркела, який загинув як герой захищаючи свою Батьківщину [Електронний ресурс]. – Режим доступу : https://bit.ly/3I6Trqq. – Назва з екрана.

Підготувала Олександра Шмайда

Новини

2024-04-18
Друзі, 23 квітня о 15:00 запрошуємо вас на безкоштовний майстер-клас з виготовлення Великоднього декору.  Інструменти та матеріали надаємо.  Кількість місць обмежена.  Реєстрація обов'язкова: https://forms.gle/xtW9wf8GDJmh95p87  Місце зустрічі: пр. Свободи, 16  Захід відбудеться за підтримки Карпатський Фонд / Carpathian Foundation Fondation de France.
2024-04-17
Запрошуємо на Клуб літературних дебютів "Нові імена", який відбудеться 24 квітня о 16:00. Цього разу у нас три дебютантки: Олександра Янчишин, Наталія Фогел та Олена Прібиткова.  Місце зустрічі: м.Ужгород, пр.Свободи, 16. Вхід вільний!
2024-04-15

Шановні користувачі, до вашої уваги нові надходження до Відділу художньої літератури.

 
footer-logo

"Фокстрот", ліхтар, колись була аптека...
Аж раптом - дві сосни. Бібліотека.

Відділ документів іноземними мовами:

Пн.-Пт.-з 09-19 год Нд.- з 10 до 17 год.
Вихідний день субота. Останній вівторок кожного місяця - санітарний день